Nunta

Nunta perfectă la Ballroom Club Bucovina

Salon de nunta pentru cele mai reușite evenimente.

Dacă nu ați auzit despre sala de nunti de la Club Bucovina Ballroom din Gura Humorului, vă spun că este la o aruncătură de băț de centrul micului orășel de munte, din Bucovina. O locație modernă, cu un spațiu foarte generos, special concepută pentru evenimente, nunti, botezuri sau corporate. De afară, te întâmpină spațiul verde, atent ingrijit de oamenii noștri și o parcare pentru cel puțin 250 locuri.

Sala de nunti – programează un tur

Stabiliti ziua nuntii, contactatati-ne si uitati de griji!

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru o nunta perfecta!

  • capacitate sala nunti (ballroom) 200-800
  • capacitate restaurant (ballroom) 20-120
  • parcare peste 250 locuri
  • un coordonator de evenimente dedicat
  • doar meniuri personalizate pentru fiecare eveniment
  • meniuri create de un expert in arta culinara

Cuvântul care ne definește este personalizare. Am învățat de la fiecare eveniment pe care l-am organizat, de-a lungul timpului, că fiecare dintre voi își dorește un eveniment unic, personalizat. De aceea, acordăm importanța cuvenită fiecărui amănunt, iar experiența acumulată în activitate și recomandările voastre ne poziționează printre cele mai renumite centre de evenimente din Bucovina.

Un eveniment deosebit este întotdeauna definit prin strălucire, eleganță și bun gust. Nunta de vis, botezul copiilor, aniversările în familie, petrecerile alături de prieteni sau colegi rămân clipe unice în viața fiecăruia. Pentru a te bucura din plin de aceste momente fericite am gândit pentru tine un cadru modern, elegant și rafinat pentru amintirile frumoase pe care vrei să le păstrezi.

Echipa de profesioniști care a dezvoltat proiectul Club Bucovina Ballroom îți pune la dispoziție un  cadru exclusivist, oferind o gamă de servicii complete pentru evenimente de familie, sociale sau corporatiste.