Despre noi

Club Bucovina Ballroom

Orice lucru are o poveste. Orice trăire spune o poveste. Club Bucovina Ballroom nu face excepție. Dacă nu ați auzit despre Club Bucovina Ballroom din Gura Humorului, vă spunem pe scurt despre ce este vorba.

Este despre Bucovina (de unde, v-ați prins, din denumire), cu mâncare bună, dănțuială, evenimente (de unde, desigur, Ballroom). Da, știu, ideea este atât de simplă. Dar tocmai în simplitate stă frumusețea!

În Bucovina poveștile poartă nume simple. Oamenii simpli își trag ziua sufletul la adăpostul pădurilor, aici în locul binecuvântat, unde apele a două pâraie se împletesc la margine de obcine.

La o aruncătură de băț de centrul miculului orășel de munte, Gura Humorului, se află gazda dumneavoastră: Club Bucovina Ballroom.

O locație modernă, cu un spațiu foarte generos, special concepută pentru evenimente private sau corporate. De afară, te întâmpină spațiul verde, atent ingrijit de oamenii noștri și o parcare pentru cel puțin 250 locuri.

Restaurantul, intim, simplu, cu bun gust, realizat strategic la etaj, este perfect pentru primirea caldă a 20 până la 120 persoane de către personalul nostru instruit. Aici descoperi gastronomia tradițională românească sau străină, în cadrul unui prânz delicios, o cină romantică sau un eveniment privat. Pentru evenimente de mici dimensiuni este locația perfectă.

Ballroom. Cel mai important punct din lista pentru planificarea unui eveniment este locația, sala. Cu o capacitate de 800 locuri, Club Bucovina Ballroom, a fost construit din dorința de a crea un loc unic, diferit, personalizat.

A devenit, în scurt timp, un loc cu personalitate. Spațiul generos, atenția la detalii și amenajarea evenimentului, bucătăria spațioasă de peste 250 mp modern utilată, prietenia dintre angajații colaboratorii noștri, consultanța oferită, au făcut parte din evenimentul tau, încă de la deschiderea din 2017.

Cu fiecare eveniment găzduit, am devenit mai buni, mai apreciați, mai responsabili. Ne ghidăm după principii solide, ne reinventăm constant, inovăm concepte noi, suntem energici, profesionişti şi bucuroşi să vă primim.

Povestea Club Bucovina Ballroom merge mai departe, alături de clienții și colaboratorii săi!